1. Stranice na adresi www.ugostiteljskaburza.hr u vlasništvu su tvrtke Ugostiteljska Burza d.o.o.
 2. Pristupanjem ovoj stranici, prihvaćate sva navedena pravila i uvjete korištenja. Zadržavamo pravo promjene uvjeta korištenja ove stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja stranice da bi bio upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja.
 3. U svrhu oglašavanja na stranici ugostiteljskaburza.hr, korisnik se obvezuje registrirati te u registracijskom obrascu popuniti svoje osobne podatke i podatke za kontakt. Prikupljanje traženih podataka utemeljeno je Zakonom o zabrani i sprečavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti. Korisnik za točnost podataka jamči zakonskom odgovornošću. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u datotekama osobnih podataka kojima upravlja Ugostiteljska Burza d.o.o.
 4. Svaki korisnik prihvaćanjem ovih pravila dopušta uporabu i obradu navedenih podataka u svrhu djelovanja sustava te za slanje elektroničke pošte a ugostiteljskaburza.hr se obvezuje da će te podatke koristiti samo u svrhe za koje su dobiveni.
 5. Sve objave, oglasi, poruke, tekstovi, prikazi, fotografije, videosnimke i drugi materijali objavljeni na stranicama, preneseni preko stranica ili povezani sa stranica isključiva su odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. ugostiteljskaburza.hr ne daje nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti takvog sadržaja. U slučaju ikakvih zahtjeva trećih osoba s osnovom naknade štete prema izdavaču stranice ugostiteljskaburza.hr a po bilo kojoj osnovi vezanoj uz dostavljeni sadržaj, korisnik preuzima odgovornost, kao i obvezu poduzeti sve radnje kako bi obranio i zaštitio izdavača Ugostiteljska Burza d.o.o. od svih takvih zahtjeva. Korisnik se obvezuje nadoknaditi svaku štetu koja je nastala temeljem zahtjeva trećih osoba, po bilo kojoj osnovi vezanoj uz dostavljeni materijal.
 6. Zabranjeno je naručivanje i objavljivanje sadržaja koji su nezakoniti, štetni, prijeteći, koji zlostavljaju, uznemiravaju, kleveću ili su na bilo koji način štetni malodobnim osobama. Nedopušteni su sadržaji koji sadrže osobne podatke drugih osoba bez njihova odobrenja. Korisnik stranice ugostiteljskaburza.hr se obvezuje da neće objavljivati oglase koji su u suprotnosti sa zakonom, ostalim propisima i Ustavom Republike Hrvatske. Korisnik se posebno obvezuje da neće prodavati i oglašavati prodaju ili pružanje usluga kojima bi se kršila autorska i srodna prava trećih osoba.
 7. Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa korisnika i oglašivača (nastali zbog istinitosti podataka o korisniku ili oglašivaču, sadržaju ponude, o predmetu i cijeni ponude i sl.) rješavaju se isključivo između korisnika i oglašivača. Stranica ugostiteljskaburza.hr nije odgovorna ni za kakvu štetu bilo koje vrste, nastale kao posljedica takvih odnosa.
 8. Svi oglasi moraju biti napisani na hrvatskom jeziku, u protivnom će biti uklonjeni od strane administratora stranice.
 9. Oglas mora sadržavati podatke o predmetu koji se prodaje. Opis se mora odnositi samo na predmet prodaje. U oglasima nije dopušteno oglašavanje ostalih predmeta, usluga ili potražnje bilo čega drugog što nije predmet prodaje. 
 10. Slike u oglasu stranice ugostiteljskaburza.hr moraju biti slike predmeta koji se prodaje. Nije dopušteno reklamiranje logotipa, banera i sl.
 11. U jedan oglas dopušteno je upisati samo jedan predmet prodaje, osim ako ne predstavlja komplet. (Primjer: u jednom oglasu dopušteno je prodavati "stol i četiri stolice", ali nije dopušteno zajedno prodavati "caffe aparat i konvektomat".)
 12. Oglas mora sadržajno pripadati u primjerenu grupu.
 13. Naslov oglasa mora opisivati predmet prodaje a u naslov nije dopušteno upisivati naslove drugih web stranica ili više jednakih znakova zaredom (npr.: *** Mlinac za kavu ***).
 14. Oglasi koji pozivaju na sudjelovanje u raznim marketinškim objavama na internetu nisu dopušteni. 
 15. Korisniku stranice ugostiteljskaburza.hr je dopušteno imati samo jedno korisničko ime i za jedan predmet može predati samo jedan oglas i nije dopuštena objava oglasa za isti predmet u dvije različite grupe.
 16. Pravne osobe, ugostitelji, obrtnici, agencije i udruge mogu putem stranice ugostiteljskaburza.hr predavati oglase tako da predaju oglas u jednoj od grupa na stranici ugostiteljskaburza.hr. a ako obavljaju uslužnu djelatnost mogu je predstaviti u grupi "Specijalizirani dobavljači".
 17. Internetske veze sa stranice ugostiteljskaburza.hr su dopuštene jedino ako povezuju dodatni opis predmeta. Linkovi na stranice koje oglašavaju razne usluge nisu dopušteni. Veze sa stranica koje su konkurencija stranici ugostiteljskaburza.hr nisu dopuštene. Stranica ugostiteljskaburza.hr zadržava pravo procjene hoće li neku poveznicu (link) odobriti ili neće.
 18. Stranica ugostiteljskaburza.hr zadržava pravo brisanja, odnosno neobjavljivanja oglasa koji ne zadovoljavaju određeni kriterij.
 19. Stranica ugostiteljskaburza.hr polaže pravo izmjeniti, urediti ili objaviti oglase i to bez najave, a to će se dogoditi u sljedećim okolnostima:
  • kada je oglas predan u pogrešnu rubriku.
  • kada oglašivač krši autorska prava i/ili druga prava intelektualnog vlasništva.
  • kada oglas može uzrokovati štetu i/ili prekršiti prava intelektualnog vlasništva nekom drugom, na bilo koji način.
  • kada sadržaj oglasa sadrži diskriminirajuće i pornografske materijale ili po hrvatskom zakonu ilegalne materijale.
  • kada sadržaj jednog oglasa sadrži više usluga koji nisu raspoređeni u ispravne kategorije.
  • kada je oglas u bilo kojem smislu uvredljiv.
  • kada je oglas sumnjiv u smislu oglašavanja ukradenih predmeta.
  • kada oglas na bilo koji način narušava kvalitetu sadržaja istoga.
  • ugostiteljskaburza.hr zadržava pravo izmjene i dopune pojedinog oglasa, a da se pri tome ne mijenja sadržaj predmetnog oglasa (dopuna podataka i slično).
 20. Korisnik stranice je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno je mijenjati, ugostiteljskaburza.hr ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će nakon dojave korisnika o vjerojatnoj zlouporabi administrator stranice odgovarajuće postupati.
 21. Objavom oglasa korisnik se automatski obvezuje da će savjesno odgovarati na upite ostalih korisnika (na telefon ili e-mail). Korisnik stranice ugostiteljskaburza.hr mora imati aktivnu e-mail adresu gdje povremeno pregledava poštu.
 22. Korisnik se slaže s povremenim primanjem elektroničke pošte koja je povezana s aktivnostima stranice ugostiteljskaburza.hr. Korisnik u bilo koje vrijeme može pismeno zahtijevati da stranica privremeno ili trajno prestane koristiti njegove osobne podatke za slanje poruka. U tom vremenskom periodu stranica ugostiteljskaburza.hr korisniku zamrzava njegovu registraciju (dakle, to znači da korisnik više neće moći upotrebljavati funkcije koje su namijenjene samo registriranim korisnicima).
 23. Korisnici svojim zahtjevom za objavom oglasa neopozivo ovlašćuju stranicu ugostiteljskaburza.hr da taj sadržaj koristi, kopira, objavljuje te distribuira i u drugim medijima. Stranica u drugim medijima neće objaviti korisnikove osobne podatke, nego samo sadržaj oglasa i link na stranicu ugostiteljskaburza.hr.
 24. Nije dopušteno kopiranje i uporaba bilo kojeg dijela stranice uključivo sa svim podacima koje daju korisnici, bez prethodnog pismenog dopuštenja Ugostiteljska burza d.o.o.
 25. ugostiteljskaburza.hr zadržava pravo trajno s popisa korisnika brisati one korisnike koji bi kršili ova pravila i uvjete ili na neki drugi način usporavali ili ometali rad stranice te samim time stranica ugostiteljskaburza.hr zadržava pravo poduzeti odgovarajuće mjere protiv takvih korisnika. Uvjeti i odnosi podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.
 26. Ugostiteljska burza d.o.o. ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja, odnosno brisanja oglasa ili pogrešaka u djelovanju web stranica.
 27. ugostiteljskaburza.hr ne jamči da će korisnik moći pristupati do sadržaja svojeg oglasa kad on jednom istekne. Stoga se preporučuje da korisnik sam kod sebe pohrani sadržaj i slike oglasa, u slučaju ako će ih kasnije htjeti upotrijebiti u nekom drugom kontekstu.
 28. Za upravljanje svoje internetske stranice koristimo i software za analizu pomoću kojeg analiziramo korištenje internetske stranice te time stječemo saznanja o potrebama svojih korisnika, a sve to radimo sa ciljem poboljšavanja kvalitete naše ponude. S tim u vezi koriste se i tzv. kolačići. Kolačići su tekstovne datoteke koje se pohranjuju na računalu posjetitelja internetske stranice. Oni omogućavaju prepoznavanje korisnika prigodom ponovnog posjeta stranici. To nam omogućava provođenje gore opisane analize korištenja. Kolačići se inače mogu, putem odgovarajućih postavki na pregledniku, i odbiti ili izbrisati. Međutim, to može dovesti do toga da se neke funkcije naše internetske stranice više ne mogu u potpunosti koristiti. Navedeni software, osim toga, prikuplja i pohranjuje i neke tehničke podatke, uključujući IP adresu korisnika. Naglašavamo da, ni u kom slučaju, ne dolazi do identifikacije osoba koje stoje iza tih podataka ni do prikupljanja osobnih podataka. Navedeni podaci se također ne povezuju s osobnim podacima koje je korisnik eventualno obznanio. Korištenjem ove internetske stranice dajete svoju suglasnost za gore opisani način provođenja analize korištenja ove internetske stranice.
 29. Korištenjem internetske stranice ugostiteljskaburza.hr smatra se da ste kao korisnik u potpunosti upoznati i suglasni s navedenim uvjetima korištenja, uvjetima oglašavanja i Izjavom o povjerljivosti podataka. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas da se ne koristite ovom internetskom stranicom. Svakim daljnjim korištenjem ovih Internetskih stranica nakon upoznavanja s Uvjetima korištenja, smatra se da su korisnici suglasni s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje Internetskih stranica sukladno tim uvjetima.
 30. Obveza i dužnost korisnika je da koristi internetsku stranicu ugostiteljskaburza.hr isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima.
 31. Sve primjedbe uz 10. članak Zakona o zaštiti potrošača možete dostaviti u pisanom obliku na adresu Castel San Pietro Terme 18, Opatija ili putem e-maila na adresu info@ugostiteljskaburza.hr te slanjem telefaksa na broj 044/537-962. Odgovor na prigovor obvezujemo se dati u roku određenom Zakonom o zaštiti potrošača.
Oglasi za uspoređivanje
Nema odabranih oglasa za uspoređivanje